CLH

CLH Hűtés- és Klímatechnikai Kft.

2019. március 26. kedd, Emánuel
Archívum

   


Szivárgásvizsgálatra vonatkozó rendeletek
A hírben és a mellékletekben összefoglalásra keruült néhány fontosabb - a hűtés-, ill. klímatechnikai rendszerekben alkalmazott hűtőözegekre, valamint ezen rendszerekkel kapcsolatos szerviztevékenységre, szivárgásvizsgálatra stb. vonatkozó - rendelet, előírás.

Részletek

Gratulálunk BOZSIK GÁBORNAK a KAJAK-KENU VB-n elért 3.helyezéséért!
BOZSIK GÁBOR a Magyar Kajak-Kenu Válogatott fiatal felnőtt versenyzője a CLH Kft. támogatásával kíváló eredményeket ért el spotágában.
Ezúton is gratulálunk a 36. felnőtt SÍKVÍZI KAJAK-KENU VILÁGBAJNOKSÁGON a K4 kategóriában 500 m-en elért 3. helyezéséért és sok sikert kívánunk olimpiai felkészüléséhez!


Részletek

Tervezői Szimpózium 2007, Visegrád
Hagyományainkhoz híven, ismét megrendeztük tavaszi konferenciánkat tervező partnereink részére 2007 március végén, ezúttal a Thermál Hotelben.
Összejövetelünk célja az új fejlesztések és alkalmazási megoldások ismertetése forgalmazott termékeink körében, valamint energetikai problémák megbeszélése.
A szimpóziumra érkezett CIAT POWER TOUR kamion mozgó kiállításán is tanulmányozhattuk a CIAT új fejlesztésű termékeit.

Részletek

CLH Kereskedelmi Szimpózium 2007, Visegrád
2007. március 8-9-én tartottuk 2. kereskedelmi konferenciánkat Visegrádon a Thermál Hotelban viszonteladó partnereink részére.
Elsősorban új termékeinkről és a CLH Kft. értékesítési csatornáiról tájékoztattuk vendégeinket
A hagyományosan jó hangulatú rendezvényen az előadások után a visegrádi Királyi Palotában izgalmas lovagi tornán vettünk részt.


Részletek

VISZONTELADÓKAT KERESÜNK!

HAIER kiállítás Budapesten
Az idén először kerül megrendezésre Magyarországon a CHINA HIGH-TECH PRODUCTS EXPO ( Kínai High-tech termékek kiállítása)
A rendezvény számos kínai és magyar állami szervezet rendezése alatt működik.
Ezek közül megemlítendő: a Kínai Gazdasági Minisztérium, a Genertec nemzetközi reklámszervező cég, a Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara, a Magyar Beruházási és Fejlesztési Iroda.A mai kínai high-tech ipar számos kimagasló színvonalú képviselője jelenik meg a rendezvényen, összesen 70 cég kb. 2000 m2 kiállítási területen.
A Haier cég mellett megtalálhatóak: LENOVO, Hauwei Technologies Ltd., Shanghai Wisom Enterpries Co. Ltd.
A Haier cég közös standon jelenik meg a CLH Kft.-vel, ahol a klímaberendezéseken kívül más elektronikai termékek is bemutatásra kerülnek.

Garda Tibor


Részletek

Pályáztunk, nyertünk!
Vissza nem térítendő támogatásban részesülünk a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium kis és középvállalkozások fejlesztése érdekében létrehozott program keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alapból.

Részletek

CLH Randevú 2005 Visegrádon
Újra itt van a nagy csapat...!

Beszámolunk a visegrádi CLH szimpózium eseményeiről

Részletek