CLH

CLH Hűtés- és Klímatechnikai Kft.

2018. január 22. hétfő, Vince

MINŐSÉGPOLITIKÁNK


A CLH Kft. üzleti célja, hogy eredményes működéssel a piacon rangos szerepet töltsön be. A rendelkezésre álló világszínvonalú hűtő és klímaberendezésekkel, kivitelezési és telepítési technológiákkal, a magasan képzett mérnökök, technikusok és szakmunkások elkötelezett együttműködésével, valamint a minőség folyamatos fejlesztésével hibátlan beruházásokat hozzon létre.

A társaság legfelsőbb vezetése elkötelezett a minőség szolgálatában és elvárja, hogy minden dolgozói szinten érvényesüljön a minőségi szemlélet, a minőségi munkavégzés vevőink teljes megelégedettségére.

A fenti célok érdekében MSZ EN ISO 9001:2008 Minőségirányítási Rendszert működtetünk, melyet rendszeresen felülvizsgáltatunk független, nemzetközileg elismert tanúsító szervezettel.
A tanúsítvány érvényes: 2015. június 30-tól 2018. június 29-ig sikeres felülvizsgálatok esetén.
 
CLH ISO tanúsítvány HU03/0125

magyar:  
angol:  
 
A menedzsment rendszeresen meghatároz minőségügyi célokat, melyeket a társaság jobb, megbízhatóbb működése, a vevők elvárásainak való megfelelés érdekében tűz ki. A célok eléréséhez a vezetés biztosítja a szükséges képzést, a folyamatos fejlesztés lehetőségét, a minőséggel kapcsolatos információkat minden munkavállaló részére. Ennek fontos eszköze a bevezetésre került integrált számítógépes vállalatirányítási, ill. az INTRANET technológiával fejlesztett belső információs rendszer.

A felmerülő minőségi problémákat elemezzük, gyorsan, eredményesen illetve gazdaságosan megoldjuk.

Beszállítóinktól elvárjuk, hogy az általuk gyártott anyagok feleljenek meg az előírt és elvárható magas minőségi követelményeknek, elősegítve ezzel produktumaink minőségének állandó javulását.

Társaságunknál a minőségirányítási rendszert személyesen irányítom. Elkötelezett vagyok társaságunk minőségügyi tevékenységének és szolgáltatásának biztosításában, amelyet szerződéses partnereink felé személyemmel garantálok. Megbíztam a minőségügyi vezetőt, aki ezen a területen önálló intézkedési joggal rendelkezik.


Prokop Miklós
ügyvezető igazgató