CLH

CLH Hűtés- és Klímatechnikai Kft.

2019. március 26. kedd, Emánuel
RÁCZ Hotel &Thermal Spa Budapest (2010)
A tabáni Rácz gyógyfürdő rekonstrukciós és bővítési munkálatai során a CLH Kft. végezte a komplett légtechnikai szerelést, szállította a CIAT és Airwell légkezelőket, fan-coilokat és üzembe helyezte a hűtő-fűtő rendszert.

Tartalom helye

A Rácz gyógyfürdő rekonstrukciója és szállodai bővítése

Mindig izgalmas tervezői és kivitelezői feladat a különböző történelmi korok lenyomatát, ízlésvilágát tükröző házat újjávarázsolni, sőt többfunkciós épületegyüttest alkotni a régiből.

Itt újraéled a XVI-XVII századi török fürdő, újra láthatjuk Ybl méltatlanul elbontott XIX századi csarnokát és mindez kiegészül a mai kor igényeinek megfelelő - wellness részleggel bővített-  5* -os szállodával.

Az épület működését biztosító gépészet is hozzájárult ahhoz, hogy a fürdő és a különleges elhelyezkedésű szálloda - egyedi szolgáltatásaival- Budapest egyik különlegesen magas színvonalat képviselő komplexuma lett.

Társaságunk, a CLH Kft. nem könnyű feladatot vállalva végezte el a ház komplett légtechnikai szerelését CIAT és Airwell légkezelők, fan- coilok beépítésével, üzembe helyezésével.