CLH

CLH Hűtés- és Klímatechnikai Kft.

2019. március 26. kedd, Emánuel
 AIRWELL
 www.airwell.com
Gyártó termékei
Részletek a cégrõl
Lakások, irodák, helyiség-csoportok individuális hűtése, mono- és multisplit gépcsoportokkal, falra, padlóra, álmennyezetbe építhető formákban, magas akusztikai komfort szinten, R-407C és R-410A hűtőközegekkel, hagyományos ill. inverteres szabályozással. Nagy teljesítményű monoblokk és split szekrényklímák, folyadékhűtők, hőszivattyúk a klímatechnika és az általános hűtéstechnika számára.

 HAIER
 www.haier.com/english/index.html
Gyártó termékei
Részletek a cégrõl
A HAIER cég H-MRV rendszerével maximálisan 8 beltéri egységet csatlakoztathatunk a kültérihez Y, ill. F osztóidomok segítségével. A H-MRV rendszer AU48NFIBIA kültéri egységének teljesítménye 14 kW.
A csatlakoztatható beltérik között szerepel: kazettás, parapet/mennyezeti, légcsatornázható, oldalfali, szekrény és konzol.
A C-MRV rendszerrel maximálisan 16 db beltérit csatlakoztathatunk a 28 kW-os kültéri egységhez. A beltérik között szerepel: kazettás (4 irányú és 2 irányú kifúvással), rejtett, parapet/mennyezeti, légcsatornázható és oldalfali készülék is.
A C-MRV rendszer egyedülálló: magába foglalja a  központi vezérlési technológiát és az inverter technológiát is. Sokféle hálózat kiépítésére alkalmas, jellemzői: intelligens vezérlés, energiahatékony üzem és könnyű szerelhetőség.

Az MRV rendszerek közös tulajdonsága továbbá, hogy tervezéskor a beltéri egységek összteljesítménye elérheti akár a kültéri egység 130%-át is.

 BELIMO
 www.belimo.ch
Gyártó termékei
Részletek a cégrõl
Zsalumozgató hajtóművek a szellőzés- és klímatechnika számára, szervómotorok,
légmennyiség-szabályozó szerkezetek, biztonsági csappantyúkat működtető hajtóművek,
elzáró és szabályozó szelepek, csapok, pillangószelepek, ablaknyitó motorok.
A BELIMO csoport e komponensek világelső szállítója.
5 év garanciával!

 SCHISCHEK
 www.schischek.de
Gyártó termékei
Részletek a cégrõl
A Schischek GmbH robbanásvédett kivitelű gépészeti és elektromos szerelvényeket gyárt a veszélyes (Eex) üzemi környezet követelményeiről szóló Európai Uniós "ATEX" irányelv szerint minősítve. Zsalumozgató motorok, szelephajtóművek, kapcsolási erősítők, érzékelők, mérőjel-átalakítók, tartómágnesek, nyomáskapcsolók, stb. szerepelnek a kínálatban.

 HYGROMATIK
 www.hygromatik.de
Gyártó termékei
Részletek a cégrõl
A HygroMatik Lufttechnischer Apparatebau GmbH termékválasztékában elektromos üzemű gőz-légnedvesítők, porlasztós (adiabatikus) légnedvesítők, közvetlen hálózati gőz-légnedvesítő készülékek, szauna-gőzfejlesztők és levegő párátlanító készülékek szerepelnek.

 CLH KFT. SAJÁT TERMÉKEI
 www.clh.hu
Gyártó termékei
Részletek a cégrõl
A CLH Hűtés és Klímatechnikai Kft. az általa forgalmazott termékekből megvalósítható épületgépészeti rendszerek teljességé tételéhez kiegészítő részegységeket, berendezéseket és rendszereket gyárt, saját fejlesztési és tervezési munkájára alapozva:
- elektromos kapcsoló- és vezérlőszekrények egyedi tervek alapján
- tipizált szabályozó és vezérlő egységek, kis légkezelőkhöz
- kompresszoros egyedi hűtőagregátok
- relés egységek és ablaknyitás-vezérlők (fan-coil-csoportok szabályozásához)
- ide soroltuk a CLH Kft. és partnerei által kifejlesztett DIGINET épületinformációs rendszert is.

 ___
 
Gyártó termékei
Részletek a cégrõl