CLH

CLH Hűtés- és Klímatechnikai Kft.

2019. március 26. kedd, Emánuel
Gyártók - ___

 ___
 
1. HŰTÉS / HŐSZIV.2. LEVEGŐ-KEZELÉS3. FAN-COILOK4. TERMOVENTILÁTOR
5. VENTILÁTOROK6. KONDENZÁTOROK7. HŐCSERÉLŐK
1. HŰTŐBERENDEZÉSEK, HŐSZIVATTYÚK
Kültéri és beltéri folyadékhűtők (léghűtésű, vízhűtésű és split rendszerben), reverzibilis hőszivattyúk, közvetlen hűtőagregátok, általános klímatechnikai célú hűtésre, fűtésre, és ipari technológia hűtési céljaira, környezetbarát hűtőközegekkel.
2. LEVEGŐ-KONDICIONÁLÁS, LÉGKEZELÉS, PÁRÁTLANÍTÁS
Ez a termékcsoport azokat a gyártmányokat tartalmazza, amelyek - a legszélesebb értelemben - a szellőző levegő kezelését, kondicionálásét végzik. Ide tartoznak a kis kompakt légkezelők, az építőelemes légkezelő központok, a precíziós szabályozású szekrényklímák, a monoblokk Roof-Top tetőegységek, az uszoda-párátlanítók, és a helyiség-levegőt kezelő hőszivattyúk, központi hűtött vízrendszerhez kapcsolva vagy saját agregátos hűtéssel.
Kategória ismertetése
3. FAN-COIL-OK (KLÍMAKONVEKTOROK)
Helyiségek, helyiség-csoportok hőmérsékletének szabályozására, magas komfortszinten, 2- vagy 4-csöves rendszerben, hűtött és fűtött vízrendszerhez kapcsolva. Belsőépítész igényekhez illeszkedő, esztétikus saját burkolatú változat, vagy rejtett beépítésű változat, belsőépítész burkolatok alá vagy álmennyezeti kazettába szerelhető formákban. Szabályozási funkció-választék a termosztáttól a digitális kommunikációig.
4. TERMOVENTILÁTOROK ÉS KIEGÉSZÍTŐIK
Termoventilátorok nagy légterű csarnokok, raktárak, műhelyek fűtésére, temperálására, hűtésére. Szárnykerekes axiális ventilátorral alapvetően ipari alkalmazásokra, centrifugál ventilátorral ipari és komfort alkalmazásokra. A fűtőközeg lehet melegvíz, nagy nyomású forróvíz, gőz, vagy elektromos fűtés. Hasznos kiegészítő: a mennyezeti ventilátor, a hőmérséklet-rétegződés megelőzésére. 
5. VENTILÁTOROK
CIAT ventilátorok széles választéka, egyszerű komfort szellőzéstől, az ipari technológiai elszívásokig. Változatos konstukciós formák: tetőventilátorok, csővezetékbe és légcsatornába építhető (in-line) ventilátorok, szárnykerekes, axiális és centrifugális járókerékkel. Füstelszíváshoz, vész-szellőzéshez minősített hőállóságú (400°C/2h) gépek.
6. LÉGHŰTÉSŰ KONDENZÁTOROK, SZÁRAZHŰTŐK
Időjárás-álló, kültéri léghűtésű kondenzátorok, halokarbon hűtőközegekre (split hűtőgépekhez) és száraz folyadék-visszahűtők (dry-cooler-ek, vízhűtéses és szabad hűtésű rendszerekhez). Szárnykerekes (axiális) ventilátorokkal, nagy teljesítményű, 1 vagy több körös, álló vagy fekvő lamellás hőcserélőkkel.
7. HŐCSERÉLŐK, LAMELLÁS CSŐREGISZTEREK (KALORIFEREK)
Lemezes és csőköteges folyadék-hőcserélők (exchangers), általános épületgépészeti és különleges ipari technológiai célokra. Lamellás csőregiszterek (coils), levegő fűtésére, hűtésére. Halokarbon hűtőközegű hőcserélők, hűtőberendezéskhez. Fűtő csőnyalábok, bordáscsövek.