CLH

CLH Hűtés- és Klímatechnikai Kft.

2019. március 26. kedd, Emánuel
 SCHISCHEK
 www.schischek.de
Gyártó termékei
vissza
A Schischek GmbH 1975 óta a magas robbanásvédettségű elektromos készülékek gyártására szakosodott (zsalumozgató- és szelepmozgató hajtóművek, mérőjel-átalakítók (hőmérséklet-, légnedvesség-, nyomás mérésére). A cég szakmai hitvallása szerint a megbízható robbanásvédelmet nem a statisztika és a kockázatvállalási készség felől kell nézni, hanem 100%-os biztonság igénye felől, melyet csak 100%-ban megbízható partnerre támaszkodva, együttes munkában lehet elérni.

ISOnémet.angol. ATEXnémet.angol

A cég ISO 9001:2000 szerint minősített minőségbiztosítási rendszert működtet. A robbanásvédett termékek a 94/9/CE ("ATEX") irányelvnek megfelelő tanúsított minősítéssel rendelkeznek, és (terméktípustól függően) alkalmazhatók szinte minden robbanásvédett besorolású zónában (veszélyes gáz 1 és 2, veszélyes por 21 és 22 zónák).
SCHISCHEK EEX alkalmazások a szellőzés és klímatechnikában
A cég világszerte forgalmazza termékeit. E készülékek eredményesen és megbízhatóan működnek az épületgépészeti, petrolkémiai, vegyipari, gyógyszeripari berendezésekben, szennyvíztisztító rendszerekben, erőművi berendezésekben, sőt, a tengeri kőolaj- és gázkitermelő fúrószigeteken is.
SCHISCHEK EEX alkalmazások vegyiparban
A Schischek gyártmányok elektronikai vezérlése illeszkedik minden járatos szabályozástechnikai és épületinformációs rendszerhez. Mechanikai csatlakozásaik illeszkednek minden járatos gépészeti szerelvénygyártó termékeihez: légtechnikai szabályozó és elzáró zsaluk, tűzvédelmi csappantyúk, szabályozó szelepek és armatúrák, DIN-érzékelők.
SCHISCHEK EEX alkalmazás olajfúró plattformokon
A Schischek termékek sikerének kulcsa a vevők számára nyújtott tervezési támogatás, amelynek keretében szinte minden, értelmesen megfogalmazott műszaki követelményrendszerre közösen meg tudják keresni az egyénileg legmegfelelőbb, minősített és tanúsított megoldást, anélkül, hogy a robbanásvédett területen felmerülő minőség, funkcionalitás és komfort csorbát szenvedne.
SCHISCHEK EEX alkalmazások szennyvízkezelőkben
A cég központja és fő gyártó telephelye a bajorországi Langenzenn-ben van (Nürnberg és Würzburg között).
Gyártó termékei
vissza